ЗА АДВАНС ЕНЕРДЖИ ЕНД ИНЖИНИЪРИНГ

Адванс Енерджи енд Инжиниъринг“ ЕООД е българска компания, създадена през 2014 г. в София. Фирмата е специализирана в търговия, поддръжка и инженеринг на енергийни съоръжения. Основната дейност на компанията е:

  • Доставка на енергийно оборудване по спецификация на клиенти от Европа, Балканите, Близкия Изток и бившите съветски републики.
  • Електроснабдяване на промишлени предприятия.
  • Проектиране на електроинсталации (до 1000 V), на осветителни уредби на сгради, както и на специални осветителни уредби като – декоративно осветление, рекламно осветление, външно и вътрешно архитектурно осветление, осветяване на паметници и характерни елементи от фасади и сгради, осветяване на мостове, паркове, музеи и художествени галерии, рекламно осветление.
  • Въвеждане на естествена светлина в сгради.Огромният опит и професионализъм на нашите експерти и партньори ни дават възможност и увереност да предоставяме на нашите клиенти инжинерни и транспортни услуги, отговарящи на техните нужди.

Нашето предимство като част от „Адванс Интернешънъл Груп“ е тясното ни партньорството с „Адванс Интернешънъл Транспорт“ – глобален лидер в международната логистика и транспорт по суша, въздух и вода на всякакви товари. Благодарение на това ние не само предлагаме висок клас енергийно оборудване, но и безупречна доставка до всяка точка в световен мащаб, което е ключов фактор за успех на всеки един проект.

Целта на дружеството е да предоставя енергийно оборудване и комплексни инженерни услуги на световно равнище.

 

Глобална мрежа

supermap

Алмати, Актау, Астана, Астара, Ашхабад, Багдад, Баку, Басра, Бургас, Варна, Гданск, Дахук, Днепропетровск, Душанбе, Захо, Измир, Искендерун, Истанбул, Констанца, Лондон, Мерсин, Москва, Наджаф, Поти, САЩ, Сеул, София, Ташкент, Токио, Туркменбаши, Ум Касър, Хопа, Бусан

За контакти

бул. Симеоновско шосе 24 , ет. 4, ап. 21,
1700 София, България
Телефон: +359 2 427 2000
office@aee.bg
Адванс Енерджи енд Инжиниъринг е надежден бизнес партньор, предоставящ Ви достъп до енергийно оборудване и цялостни инженерни услуги на световно ниво. Доверете се на нашите професионалисти!
© 2015 Advance Energy and Engineering
Website by: Hlebarov.com