Advance Energy and Engineering вече е официален представител на Solarspot International S.R.L.” за България

solarspot pic

Уважаеми клиенти, партньори и приятели,

„Адванс Енерджи енд Инжиниъринг“ ЕООД има изключителното удовлствие да Ви съобщи, че на 29 януари 2016 г. бе подписано споразумение, с което компанията стана официален представител за Република България на италианската компания Solarspot International S.R.L.” (http://solarspot.eu/ ).

Solarspot International S.R.L.” е изключително уважавана компания, производител на тръбни системи за въвеждане на естетвена светлина в помещенията (Tubular Daylight Systems). Компанията е разположена в близост до гр. Варесе, Регион Ломбардия – най-развитият индустриален район в Италия и има над 30 години опит в разработването на системи за естествена и други типове осветеност.

Компанията притежава редица патенти, регистрирани търговски марки и сертификати за качество, издадени на територията на Европейския съюз и САЩ.

Незавсисимата Британска организация BRE (Building Research Establishment https://www.bre.co.uk/ ), след серия от тестове, обяви, че Solarspot International S.R.L.” притежава най-ефективната система за осигуряване на естетвена осветеност в света (виж подробности: http://www.syneco.co.uk/solarspot/bre-report).

Чрез решенията за въвеждане на естествена светлина в различен тип помещения, на потребителите се предоставя възможност да се възползват от неизчерпаемата енергия на слънцето, която се оказва един от най – благодатните източници на решения за енергийна и екологична ефективност.

Въвеждането на естествената светлина в помещенията, ще направи повече от това да намали комуналните сметки и въглеродните емисии. Това ще доведе до дългосрочни ползи за хората, като същевременно ще спести много средства – от енергия и от поддръжка. От най-голямо значение за хората е внедряването на естествената светлина в детски градини, училища административни, търговски и спортни сгради, како и в производствени помещения.

На база сътрудничеството с лидера в тази сфера – Solarspot International S.R.L.”, Advance Energy and Engineering вече може да предложи на българските клиенти решения за въвеждане на естествена светлина в различен тип помещения и цели сгради, възползвайки се от високото качество на изработените от Solarspot International продукти.