Енергийно оборудване

services-1-big

Фирмата извършва комплексни инженерни услуги и предлага широка гама от промишлено енергийно оборудване, като: индустриални компресори, дизел генератори, топлообменници, съдове под налягане, помпи, разширители и други съоръжения, приложими в широк спектър от производства.

Проектиране и въвеждане на естествена светлина в сгради (Solarspot® systems снимка)

services_natlight

Естествената светлина играе важна роля за бита и дейността на хората. Тя увеличава комфорта в обитаваната среда, работоспособността и производителността на всеки човек. Лишаването от естествена светлина за продължително време или недостатъчното количество може да доведе до депресия, а ултравиолетовото излъчване на светлината е необходимо за синтеза на витамин D в човешкия организъм. Излагането на естествена светлина значително подобрява съня, като го прави по – здрав и продължителен. Освен на съня естествената светлина помога за подобряване както на настроението, така и на когнитивните функции.

Чрез системите за въвеждане на естествената светлина на потребителите се предоставя възможност да се възползват от неизчерпаемата енергия на слънцето, която се оказва най – благодатният източник на решения за енергийна и екологична ефективност.

Има няколко основни причини да изберем светловодите за въвеждане на естествената светлина в жилищните и работните помещения:

 • най-ефективният и най-икономичният начин за доставяне на естествена светлина във всяко помещение;
 • системата допринася за опазване на околната среда чрез икономия на електроенергия;
 • дневната светлина придава допълнителен комфорт, като достига равномерно до всяка част от помещенията независимо от местоположението на слънцето;
 • монтажът на светловодната система е бърз и лесен, не изисква конструктивни промени;
 • поддръжка на системата на практика липсва;
 • могат да бъдат преконфигурирани във всеки един момент, така че да преодставят оптималния вариант осветление;
 • многофункционални, с допълнителен модул за електрическо осветление или модул за регулиране на светлинния поток.

Проектиране и въвеждане на осветителни уредби

services_archlight

Адванс Енерджи енд Инжиниъринг предлага проектиране и въвеждане в експолатацияна на улично осветление,  тунелно осветление, както и на специални осветителни уредби, като:

 • декоративно осветление
 • рекламно осветление
 • външно и вътрешно архитектурно осветление
 • осветяване на паметници и характерни елементи от фасади на сгради
 • осветяване на мостове, водни площи, паркове
 • проектиране осветлението на музеи и художествени галерии
 • сценично осветление

 

 

Проектиране на електроинсталации

services_elproject

Адванс Eнерджи енд Инжиниъринг предлага проектиране на електроинсталации на сгради ниско напрежение (1000 V), електрообзавеждане на сгради ниско напрежение (1000 V), електроснабдяване на промишлени предприятия ниско напрежение (1000 V).

Адванс Енерджи енд Инжиниъринг предлага и изпълнение на електромонтажни работи.

Транспорт и доставка

services-4-big

Посредством тясното ни сътрудничество с „Адванс Интернешънъл Транспорт“ – един от лидерите в международната логистика и транспорт на товари по суша, въздух и вода, ние можем да осъществим безупречна доставка на комплексни извънгабаритни товари до всяка точка на света.

MEP Korea Co., Ltd. – екологични бои

services_mep

MEP Korea Co., Ltd. разработва екологично чиста противообрастваща боя за плавателни съдове от 1998 г. Фирмата има множество сертификати и притежава патент за технологията си. Част е от международна група на Адванс Интернешънъл. Продуктът, който предлага е иновативен и с изключително качество – не съдържа мед (Cu) и калай (Sn) и не оказва негативно въздействие върху морската среда. Използваната технологията е с големи перспективи, защото такъв тип противообрастващата боя е и ще бъде от необходимост на всеки един флот или корабостроителница.

За контакти

бул. Симеоновско шосе 24 , ет. 4, ап. 21,
1700 София, България
Телефон: +359 2 427 2000
office@aee.bg
Адванс Енерджи енд Инжиниъринг е надежден бизнес партньор, предоставящ Ви достъп до енергийно оборудване и цялостни инженерни услуги на световно ниво. Доверете се на нашите професионалисти!
© 2015 Advance Energy and Engineering
Website by: Hlebarov.com