Защо е важно търговските площи и банковите офиси да използват качествени осветителни тела?

На първо място могат да си го позволят! Дори бихме казали, че е почти задължително да го правят! И не, не го казваме с лоши чувства към сериозните търговци и банките. Те са важна част от живота ни и ние не можем без тях. Важни са, защото там работят много хора, дълги часове, и то с цифри, сметки, клиенти по всякакви важни въпроси.

На първо място могат да си го позволят! Дори бихме казали, че е почти задължително да го правят! И не, не го казваме с лоши чувства към сериозните търговци и банките. Те са важна част от живота ни и ние не можем без тях. Важни са, защото там работят много хора, дълги часове, и то с цифри, сметки, клиенти по всякакви важни въпроси. Тези хора заслужават качествена работна среда, защото те оперират с парите ни. Важни са, защото клиентите от своя страна харчат там своите пари, прекарват много време там, доверяват свои тайни и документи, дори ако щете общуват. Важни са дори и от гледна точка на имидж и по-добро излъчване спрямо конкурентите и подобните на тях обекти. В този смисъл няма нищо по-грозно (наше лично мнение) от банков офис или магазин за луксозни стоки с евтино и лошо осветление! За нас това е част от „етикета“ на търговеца или банковия служител – какъвто например са добрият костюм и добрият външен вид. В същото време тези обекти създават тенденции и биват копирани от други икономически субекти и в този смисъл това дава импулс и на други да търсят качество и добър външен вид. И не на последно място сериозната мощ, която тези институции имат – голям брой магазини и офиси би им позовлило да договорят качествени осветителни тела на отлична цена!

Извод: лично за нас всеки един магазин или банков офис, инестирал в качествено осветление заслужава уважение и ние сме негови потенциални клиенти, точно толкова, колкото те са потенциален клиент за нас!

 office@aee.bg