Има ли смисъл да се ползват евтини осветителни тела във фризьорските салони?

Същият въпрос можете да зададете и за зъболекарските кабинети, фитнес залите или СПА центровете например! Клишето, че всяка професия има своята специфика е много лесно рабираемо, когато погледнем един фризьорски салон и неговите нужди. Когато са там хората обикновено прекарват немалко време вътре, отпускат се, говорят си и най-важното – искат да изглежат добре, когато си тръгват от там.

Същият въпрос можете да зададете и за зъболекарските кабинети, фитнес залите или СПА центровете например! Клишето, че всяка професия има своята специфика е много лесно рабираемо, когато погледнем един фризьорски салон и неговите нужди. Когато са там хората обикновено прекарват немалко време вътре, отпускат се, говорят си и най-важното – искат да изглежат добре, когато си тръгват от там. В немалка част от случаите плащат добре за това удоволствие. От другата страна, хората, работеши за това да сме по-красиви прекарват цял ден на крак с взиране и стремеж да получим нужната доза удовелтворение. Светлината трябва да бъде с най-високо качество по толкова много прични и тя е основна част от обзавеждането за всеки салон. Така например точното виждане на цветовете, изложени само на изкуствена светлина е невъзможно с некачествено осветително тяло, а това (в почти всеки от случаите) изкючва евтини решения.

Извод: нищо не е задължително и в този смисъл евтините осветителни тела са възможно решение. В един силно конкурентен бизнес обаче начините да спечелиш клиента занчително надхвърлят просто добрата работа и сякаш е става задължително към нея да се добавят само и предимно качествени елементи в работната среда. Високият клас осветление е „качествен елелемнт“, който помага на фризьорските салони и потвърждава добрият им имидж, ако това е тяхната цел, разбира се. Към тези обекти добавете и другите от спектъра на задрвословните и разкрасителни процедури – СПА центрове, салони за красота, фитнес зали и други.

 office@aee.bg