Луксозни осветителни тела и полилеи

„Адванс Интернешънъл“ ЕООД е официален представител на виенската компания Bakalowits Licht Design GmbH. Компанията е създадена през 1845 г. от Елиас Бакаловиц във Виена и сега, повече от век и половина, семейството продължава да изработва красиви полилеи и осветителни тела link към каталози.

В Република Австрия полилеите и осветителните тела на Бакаловиц присъстват в интериора на всяка значима обществена и културна сграда – театри, оперни зали, парламент, кметства, посолства, а също и в най-значимите хотели и в най-впечатляващите къщи и домове. В глобален план техните шедоьоври украсяват обекти на няколко континента, пренасяйки най-добрите традиции на културата на Централна Европа и съчетавайки ги модерен или локален вкус и възприятия.

Възможните решения за ефектно и блестящо осветяване на помещението са неограничени и това се дължи на безкрайния опит на нашия партньор, както и на факта, че те могат да изработят дизайна на осветителните тела по всеки начин, който желае клиента и да бъде предложена пълна услуга, до достигане на желаната визия и модел. На територията на Република България Адванс е готова да посрещне и съдейства на всеки клиент, който търси красотата и изяществото на луксозното осветително тяло!

Изключително важно и наистина впечатляващо е, че днешните майстори на Бакаловиц използват същите щампи, модели и материали, които са използвали основателите на компанията. Използват се много стъкло, кристали и различни метали и на практика няма стил, който да е невзъможен – „Jugendstil“ (Art Deco), Мария Терезия, Барок, флорални мотиви, арабски стил, модерни осветителни тела.