ЗА ADVANCE INTERNATIONAL

Кои сме ние и какво предлагаме?

„Адванс Интернешънъл“ ЕООД  e българска компания, която предлага инженерингови решения в областта на естественото и изкуствено осветление на всякакъв тип сгради, като помага на своя клиент да избере най-подходящото за себе си решение от техническа и икономическа гледна точка.

В допълнение разработваме интелигентни решения и комплексни услуги по отношение на сигурността и удобството на жизнената среда, независимо дали става дума за дома, офиса, автомобила, улиците, парковете, административните и спортни сгради или околната среда.

Това, което ги отличава от други компании, работещи в тази област, са системите за естествена осветеност с марка SOLARSPOT International или т.нар. „светловоди“. Това са тръбни системи, най-често монтиращи се на покрива на сградата, които осигуряват естествена светлина в помещението през цялата светла част на денонощието. За да функционират светловодите е необходимо само едно – да изгрее слънцето – а, както добре знаем – това се случва всеки ден. Безспорното предимство при тях е енергийната ефективност, но също така спестяването на разходи за електричество и поддрръжка – веднъж инсталирани тези системи имат живот поне 20-25 години, без нужда от никаква специална поддръжка – без почистване, без подмяна на части и т.н.; а в допълнение използването им удължава живота и на изкуствените осветители. Също така те пропускат светлина в помещението, но не и топлина или студ (пренебрежимо нисък коефициент на топлоотдаване). И не на последно място – светловодите, предлагани от „Адванс“, имат специален филтър, който спира вредните ултравиолетови лъчи – които вредят на човешкото здраве и причиняват стареене на продуктите.

 

Екип

За контакти

гр. София,
бул. „Симеоновско шосе“ 24, ет. 4, ап. 21
Телефон: +359 2 400 51 00
office@aee.bg
Адванс Интернешънъл е вашият надежден партньор в областта на високите технологии. Нашите продукти ви дават достъп до най-добрите решения за постигане на контрол, удобство и максимална ефективност на жизнената среда.