ЗА ADVANCE SECURITY SOLUTION

Кои сме ние и какво предлагаме?

“Адванс Секюрити Сълюшън“ EООД е българска компания, която предлага интелигентни решения и комплексни услуги по отношение на сигурността и удобството на жизнената среда, независимо дали става дума за дома, офиса, автомобила, улиците, парковете, административните и спортни сгради или околната среда.

В унисон със световните тенденции, “Адванс Секюрити Сълюшън“ EООД работи за развитие и налагане на технологични решения, осигуряващи комфорт, сигурност и ресурсна ефективност при използване на така наречените „умни сгради“.  Този тип решения не са лукс, а необходимост, която повишава качеството на живот, но с мисъл и грижа за природата. Умното ползване на всяка сграда или съоръжение дава възможност за намаление на разходите за употребената енергия като успоредно с това увеличава комфорта и качеството на живот.

„Адванс Секюрити Сълюшън“ е първото дружество в Република България, оторизирано да предлага оборудване и комплексни решения от продуктовата гама на някои от водещите фирми, работещи в областта на сградната автоматизация и сигурност, естествената осветеност и пътната и градска безопасност – решения, базирани на дългогодишни изследвания и значителен експертен опит.

 

Заедно с компанията „Адванс Енерджи енд Инжиниъринг“ ЕООД ние сме част от семейството на „Адванс Груп“, международна компания, създадена във Великобритания през 1963 г. Компанията разполага с офиси в Лондон, Москва, Хюстън, Истанбул, Мерсин, София, Варна, Сеул, Баку, Алмати, Астана, Прага, Гданск и Констанца.

Адванс Груп е реализирала редица големи високотехнологични проекти в Южна Корея, САЩ, Русия и страните от бившия Съветски съюз. Целта на „Адванс Секюрити Сълюшън“ е да пренесе този опит на територията на България и на Европейския съюз, както и в страните на Балканите.

Къде сме нужни?

Услугите ни могат да бъдат използвани в широк кръг области: за всякакъв тип сгради и обекти; в градската среда – превозни средства, улици, паркове, стадиони, спортни зали. Предлагаме решения за наблюдение, контрол и ефективно управление на природни обекти и защитени местности, като и решения в областта на граничния контрол.

Глобална мрежа

supermap

Алмати, Актау, Астана, Астара, Ашхабад, Багдад, Баку, Басра, Бургас, Варна, Гданск, Дахук, Днепропетровск, Душанбе, Захо, Измир, Искендерун, Истанбул, Констанца, Лондон, Мерсин, Москва, Наджаф, Поти, САЩ, Сеул, София, Ташкент, Токио, Туркменбаши, Ум Касър, Хопа, Бусан

Екип

За контакти

гр. София,
бул. „Симеоновско шосе“ 24, ет. 4, ап. 21
Телефон: +359 2 400 51 00
office@aee.bg
Адванс Интернешънъл е вашият надежден партньор в областта на високите технологии. Нашите продукти ви дават достъп до най-добрите решения за постигане на контрол, удобство и максимална ефективност на жизнената среда.