Интелигентни решения
за сгради

 

intelbuildings

Удобното, ефективно и изцяло интегрирано управление на всички системи в дома или офиса, така че той да отговаря напълно на нуждите на живеещите в него,  (дефиниция на понятието „умен дом“ или „smart home”) отдавна вече не е лукс, а необходимост. С приложението на интегрирани системи за управление на дома и офиса се дава възможност за по-пълноценно използване на всяко помещение, като акцентите се поставят върху тези функции, които се най-важни за потребителя. Изграждането на „умен дом“ и „умна сграда“ е достъпно, лесно, бързо, енергийно ефективно и икономично.

По-ефективното управление на електроуредите може да намали консумацията на електроенергия с около 20% без да намалява удоволствието от ползването на всички системи и уреди. Инжинерите на Адванс се грижат за това изградените умни системи да отговарят напълно на нуждите на клиента. Те изготвят идейното предложение към клиента, извършват инсталация и настройка на системата, отговарят на въпроси и помагат при нужда от допълнителни пормени или разширение на функциите на умните системи.

 

За контакти

гр. София,
бул. „Симеоновско шосе“ 24, ет. 4, ап. 21
Телефон: +359 2 400 51 00
office@aee.bg
Адванс Интернешънъл е вашият надежден партньор в областта на високите технологии. Нашите продукти ви дават достъп до най-добрите решения за постигане на контрол, удобство и максимална ефективност на жизнената среда.