THORN ECO

Продуктите от тази серия са доста високо качество и спокойно могат да се позиционират над средния клас. В същото време са на прилични цени и с тази серия може да се реализира по-голяма масовост при продажба на продуктите.

THORN ECO

Всички тела имат пет години гаранция, 50000 часа живот, ниски нива на заслепяване, много лесен и удобен монтаж/демонтаж, както и възможности за различни типове монтажи – за вграждане, за окачване, директен такъв. Също така са с доста добър външен вид, с възможност за регулиране на цветната температура, с определени варианти с автоматизация или пък версии с Emergency или DALI модул, ако това е необходимо.

На практика тази серия обхваща всеки възможен обект за осветяване. В нея имаме, както тела за офисни площи- LED панели (600Х600; 120Х300), така и различни вариации на spotlights и downlights. С осветителните тела от серията можем да осветяваме паркинги, индустриални площи, бани и тоалетни, домове,  паркове, градини или огради.
Oт 2022 година Thorn Eco е с разширено портфолио и добавени допълнителни функции – с възможност за контролиране и предварително задаване на цветна температура, но и на силата на светене: система VarioFlex. В допълнение винаги има взъможност да бъдат комбинирани с продукти от серията THORN eco с Thorn eco cable system – с възможност за конектори, адаптори датчици за движение и комбинирани датчици, които изключително лесно и удобно се „връзват“ към осветителното тяло.